2810 228 226 mika@mikatravel.eu

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ (ΔΡΕΣΔΗ ) – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

(0 Review)
Τιμή
Από€780
Τιμή
Από€780
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

202

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για Κρατήσεις και Τροποποίηση του ταξιδιού καλέστε στο :
+30 2810 228 226

mika@mikatravel.eu

Γιατί Να Επιλέξετε Εμάς?

 • ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 • ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 • ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
 • ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
5 - 16 Σεπτεμβρίου 2019
Πληροφορίες

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ (ΔΡΕΣΔΗ )  – ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:05 – 16/09/19

 

1Η ΜΕΡΑ 05/09/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τον Πειραιά με Μινωικές Γραμμές. Διανυκτέρευση εν πλω. 

2Η ΗΜΕΡΑ 06/09/19:  ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΙΣ  (867 km)

Aναχώρηση   στις 06:30,  Hμίωρη  στάση στην περιοχή της Λαμίας και της  Λάρισας  και  συνεχίζουμε το ταξίδι μας  για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων και  η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, μας οδηγεί  στην περιοχή  της ΝΙΣ,  για δείπνο  και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ 07/09/19:   ΝΙΣ   – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (612 km)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας  την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ,  καταλήγουμε  αργά  το απόγευμα  στην  πρωτεύουσα  της  Ουγγαρίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και προαιρετικά ΜΙΝΙ κρουαζιέρα   με τουριστικό  πλοιάριο  στο ΔΟΥΝΑΒΗ,   ‘απολαμβάνοντας’  έτσι  τη  νυκτερινή  όψη  της  πόλης, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ 08/09/19: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)

Πρωινό και ξενάγησή μας ξεκινά  από τη  ΒΟΥΔΑ  και  το λόφο του ΓΚΕΛΕΡΤ και  συνεχίζεται  με  τους  ΠΥΡΓΟΥΣ  ΤΩΝ  ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο  αργότερα   διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην ΠΕΣΤΗ και  την  ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα  και  τελειώνουμε  με  τον  ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που  ακολουθεί, μπορούμε  να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο VACI.  Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά, διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ 09/09/19: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ -ΠΡΑΓΑ (525 km)

Μετά το πρωινό  αφήνουμε την πρωτεύουσα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσα από μια όμορφη διαδρομή για  την ΠΡΑΓΑ. Φθάνουμε  στη ‘’Χρυσή πόλη’’  και  κάνουμε  την  πρώτη  μας  γνωριμία, πριν  τακτοποιηθούμε  στο ξενοδοχείο, για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ 10/09/19 : ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση)

Πρωινό και αρχίζουμε την  ξενάγηση της  πόλης, από την  ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ με  το  μεγαλοπρεπή  Ναό  του  ΑΓΙΟΥ  ΒΙΤΟ,  κατηφορίζουμε  στη  συνέχεια  για  να  συναντήσουμε  το  ΝΑΟ  ΤΟΥ  ΑΓΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ,  καθώς  και  τη  γέφυρα  του  ΚΑΡΟΛΟΥ  και  να  καταλήξουμε  στο  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  με το  ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ  ΡΟΛΟΙ, την  οδό  ΠΑΡΙΣΙΩΝ  και  την  ΕΒΡΑΙΚΗ  ΣΥΝΟΙΚΙΑ  και  τέλος  τη  γέφυρα  του  ΤΣΕΧ. Χρόνος  ελεύθερος, δείπνο,  διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ 11/09/19: ΠΡΑΓΑ /  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ  ΚΑΡΛΟΒΙ  ΒΑΡΥ

Πρωινό  και  εκδρομή  στο γραφικό καταπράσινο θέρετρο  του  ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ με τις φημισμένες ιαματικές πηγές στην κοιλάδα του ποταμού Τέμπλα. Τον  14ο  αιώνα  ονομάστηκε  ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΟΛΗ  από  τον  αυτοκράτορα  ΚΑΡΟΛΟ  τον  4ο   και  έκτοτε  καθιερώθηκε  σαν  τόπος  συνάντησης  προσωπικοτήτων  των  γραμμάτων  ,  των  τεχνών  και  της  πολιτικής,  όπως  ο  ΤΣΑΡΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ,  ο ΓΚΑΙΤΕ ,  ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ, ο  ΜΠΑΧ,  ο ΜΑΡΞ κ.α. Χρόνος ελεύθερος  για να περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια του χωριού ή να κάνουμε αγορές στα πολυάριθμα τουριστικά  καταστήματα. Επιστροφή  στην ΠΡΑΓΑ, δείπνο και διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ 12/09/19: ΠΡΑΓΑ  / ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ  ΔΡΕΣΔΗ –ΠΡΑΓΑ (300 km)

Πρωινό και αναχώρηση για  τη ΔΡΕΣΔΗ,  τη  «ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ» .  Ο ποταμός ΕΛΒΑΣ τη χωρίζει σε δύο τμήματα, την παλαιά και την νέα πόλη. Αυτός ο διαχωρισμός έχει λιγότερη σημασία σήμερα μετά τους βομβαρδισμούς του 1945, αφού μέσα σε μια νύχτα άλλαξε ολόκληρο το σχέδιο της πόλης. Παρόλα αυτά όμως παραμένει πλούσια σε μνημεία, με μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική παράδοση. Θα δούμε λοιπόν το μεγαλειώδες αρχιτεκτονικό συγκρότημα «ZWIMGER», μέρος της πριγκηπικής κατοικίας του 17ου αιώνα, πολυτελές κτίριο σε ρυθμό ΜΠΑΡΟΚ, σχεδιασμένο από τον MATHIAS POPPELMAN. Ακολουθεί επίσκεψη στην πλατεία Θεάτρου, με το ΘΕΑΤΡΟ της ΟΠΕΡΑΣ και στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΥΛΗΣ, ένα πραγματικό κόσμημα  αρχιτεκτονικής, έργο του Ιταλού GAETANO CHIAVERI. Χρόνος  ελεύθερος  γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή  στην  ΠΡΑΓΑ  για  δείπνο και διανυκτέρευση.

9Η ΗΜΕΡΑ 13/09/19: ΠΡΑΓΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  ( 896 km)

Πρωινό  και  αναχώρηση  για την  πρωτεύουσα της  Σερβίας,  το  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Με  ενδιάμεσες  στάσεις  θα  φθάσουμε  το  βράδυ  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

10Η ΗΜΕΡΑ 14/09/19: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (631 km)

Πρωινό,  σύντομη περιήγηση – γνωριμία με την πόλη και ορισμένα αξιοθέατα, όπως το Kalemegdan, οχυρό και πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Stari Grad κοντά στο κέντρο της πόλης, την πλατεία Δημοκρατίας, μια από της πλατείες του κέντρου που βρίσκονται κάποια από τα διασημότερα κτίρια, όπως το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικού θέατρο και το άγαλμα του Πρίγκιπα Μιχαήλ  και  αναχώρηση  για  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με  ενδιάμεση στάση   και τις  αναγκαίες  διατυπώσεις  ελέγχων των  συνόρων,  άφιξη  το  βράδυ,  δείπνο,  χρόνος  ελεύθερος,  διανυκτέρευση.

 

11Η ΗΜΕΡΑ 15/09/19: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΒΟΛΟΣ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ (578 km)

Πρωινό και αναχώρηση  στις 09:00 για Βόλο ,επίσκεψη . αναχώρηση στις 14:30 για Πειραιά ,άφιξη  αργά το απόγευμα, μεταφορά στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Ηράκλειο.

12Η ΗΜΕΡΑ 16/09/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟΝωρίς το πρωί άφιξη στο Ηράκλειο με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ :

ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ                       780 € 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ              285 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με τις Μινωικές Γραμμές.
 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Διαμονή, 9 διαν/σεις  σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 4* ( 3* – 4* στη ΣΕΡΒΙΑ).
 • Ημιδιατροφή (9 πρωινά,   1 γεύμα και  7 δείπνα ).
 • Θεσσαλονίκη με πρωινό
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ποτά στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.
 • Ότι αναφέρεται  ως προτεινόμενο η προαιρετικό και  ότι ρητά δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
 • Check points & φόροι διαμονής 25€

 

***ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ +45€ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

 

 

PDF

Χάρτης
Φωτογραφίες