2810 228 226 mika@mikatravel.eu

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ

(0 Review)
Τιμή
Από€960
Τιμή
Από€960
November 6, 2018
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

161

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για Κρατήσεις και Τροποποίηση του ταξιδιού καλέστε στο :
+30 2810 228 226

mika@mikatravel.eu

Γιατί Να Επιλέξετε Εμάς?

 • ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 • ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 • ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
 • ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
6 Νοεμβρίου 2018
Αναχώρηση : Ηράκλειο
Άφιξη : Ραμπάτ
Πληροφορίες

 

 

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ
ΦΕΖ-ΜΕΚΝΕΣ-ΡΑΜΠΑΤ-ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ-ΜΑΡΑΚΕΣ

 

8 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:06/11-13/11

 

1η ΗΜΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ-ΦΕΖ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου νωρίς το πρωί και αναχώρηση για Αθήνα όπου θα ταξιδέψουμε με απευθείας πτήση για Ραμπάτ μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη και μεταφορά στην Ιερή πόλη Φεζ, την μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό μετά την Καζαμπλάνκα και μία από τις τέσσερις αυτοκρατορικές πόλεις. Αναχώρηση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διιανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΦΕΖ – ΜΕΚΝΕΣ – ΡΑΜΠΑΤ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση μας στην πρωτη μουσουλμανική Μεντίνα ξεκιναέι από το παλαιότερο οχυρωμένο τμήμα της πόλης με τα 9.202 σοκάκια. Εκεί θα γνωρισούμε την κορανική σχολή Μπου Ανανία και την εβραϊκή συνοικία Μελλάχ, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το παλάτι των Μερενίδων, το τζαμί Καραουίν που αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του αραβικού τότε κόσμου και το Μαυσωλείο του Μουλά Ιντρίς  Συνεχίζουμε για την πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα Μεκνές θα δούμε την ιστορική πλατεία Λαχεντίμ γνωστή ως πλατεία καταστροφής της μεγαλοπρεπής πόλη Μπαμπελμανσούρ το παλάτι Μουλάι Ισμαήλ. Στην συνέχεια αναχώρηση για την μητροπολιτική πρωτεύουσα του Μαρόκου το Ραμπάτ. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλάτι του βασιλιά Χασάν Β’, το μαυσωλείο του Μωχάμεντ του 5ου και τον πύργο Χασάν. Συνεχίζουμε για την μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου την Καζαμπλάνκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να γνωρίσουμε την μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου την Καζαμπλάνκα ξεκινώντας την ξενάγησή μας από την πλατεία Ηνωμένων Εθνών ,την πλούσια συνοικία Άνφα, την παραλιακή λεωφόρο Κορνίς όπου θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε τον καφέ μας και την πλούσια συνοικία Άνφα με τον ιππόδρομο και τα γήπεδα γκόλφ. Άφήνουμε πίσω μας την Κασαμπλάνκα και κατευθυνόμαστε στο εξωτικό Μαρακές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΕΣ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Πρόγευμα και ημέρα ξενάγησης στο Μαρακές. Μεταξύ των άλλων θα δούμε εξωτερικά το τζαμί Κουτούμπια,σύμβολο του Μαρακές, το παλάτι Ελ Μπαχία και το μουσείο Νταρ Σι Σαϊντ, πανέμορφο ανάκτορο που στεγάζει μια εντυπωσιακή συλλογή Μαροκινών Λαικών Τεχνών. Συνεχίζουμε με την φημισμένη πλατεία Τζεμαά Ελ Φνα ή αλλιώς «Πλατεία των Θαυμάτων».Η Τζεμαά Ελ Φνα είναι σύμβολο του Μαρακές, όπου επί καθημερινής βάσης εκτυλίσσεται ένα μαγευτικό θέαμα, που το συνθέτουν οι υπαίθριοι αυτοσχέδιοι πάγκοι – εστιατόρια, οι γητευτές φιδιών,οι παραμυθάδες, οι μάγισσες, σε συνδυασμό πάντα με τα εκατοντάδες μαγαζιά που ξετρυπώνουν στις πιο απίθανες γωνίες των σουκς. Η Μεντίνα του Μαρακές (παλαιά πόλη) αποτελεί απο το 1995 μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Στην συνέχεια θα περιηγηθούμε στα μονοπάτια του ολάνθιστου παραμυθένιου κήπου Μαζορέλ ο οποίος στεγάζει και το Μουσείο Yves SaintLauren.Δείπνο.

 

 5η Ημέρα Μαρακές(ελεύθερη μέρα) – Προαιρετική εκδρομή στην κοιλάδα Ουρίκα – Αποχαιρετιστήριο φολκλορικό γλέντι.

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να μπορείτε να περιπλανηθείτε μόνοι σας στο πανέμορφο Μαρακές. Προτείνουμε να επισκεφθείτε την κοιλάδα της Ουρίκα, η οποία είναι βυθισμένη ανάμεσα στα βουνά του Άτλαντα. Συνδυάζει ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο με έναν παραδοσιακό, αγροτικό τρόπο ζωής και προσφέρει στους επισκέπτες μια εξαιρετική ευκαιρία να παρατηρήσουν και να μάθουν τισ τοπικές παραδόσεις του Μαρόκου.Δείπνο και το βράδυ αποχαιρετιστήριο φολκλορικό show.

 

6η ΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΕΣ-ΠΡΟΑΙΤΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΣΣΑΟΥΙΡΑ Ή ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΗ ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ

Πρωινό και μέρα ελεύθερη στο Μαρακές. Σας προτείνουμε εκδρομή στην Εσσαουίρα, στις ακτές του Ατλαντικού ή να επισκεφθείτε την μαγευτική περιοχή Ουαρζαζάτ όπου ξεκινά από το νότιο άκρο του Μεγάλου Άτλαντα, όπου τα βουνά απαντούν την έρημο. Εκεί που η βραχώδης έρημος διακόπτεται από τις καταπράσινες οάσεις.

 

7η ΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΕΣ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για Μιλάνο. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση. Θα  δούμε το κάστρο των Σφόρτσα, την Πιάτσα ντελ Ντουόμο που είναι η κεντρική πλατεία την πόλης και πήρε το όνομα της από τον επιβλητικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου. Ο εντυπωσιακός Καθεδρικός του Μιλάνου (Ντουόμο ντι Μιλάνο) είναι η έδρα του αρχιεπίσκοπου της πόλης και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Καθεδρικούς Ναός παγκοσμίως. Θα επισκεφθούμε την Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β’, που πήρε το όνομα της από τον πρώτο βασιλιά της ενωμένης Ιταλίας. Το κτίριο αποτελείται από δύο γυάλινες θολωτές στοές και συνδέει τις πλατείες Πιάτσα ντελ Ντουόμο με την Πιάτσα ντελα Σκάλα.  Η Όπερα Λα Σκάλα ή αλλιώς η Σκάλα του Μιλάνου, είναι ένα από τα πιο γνωστά θέατρα όπερας του κόσμου και πήρε το όνομα της από την εκκλησία που βρισκόταν στην ίδια θέση, την Αγία Μαρία della Scala.  Αργά το απόγευμα μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

 

8η ΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμου για την πτήση της επιστροφής.

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

ΤΙΜΗ

 

ΕΠΙΒ.ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ: KENZI TOWER 5*
ΦΕΖ: PALAIS MEDINA 5*
ΜΑΡΑΚΕΣ: ATLAS MEDINA & SPA 5*

ΜΙΛΑΝΟ:

 

960

 

250€

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5* .
 • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο.
 • Φοκλορική βραδιά με ποτό.
 • Περιηγήσεις, Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Τοπικοί ξεναγοί.
 • Είσοδος στα μουσεία/μνημεία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ότι δεν αναφέρεται στον πρόγραμμα.
 • Προαιρετικές εκδρομές.
 • Φιλοδωρήματα.

 

Σημαντική,σημείωση:
Για να ταξιδέψετε στο Μαρόκο θα πρέπει να έχετε απαραίτητα διαβατήριο νέου τύπου με εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία του ταξιδιού σας, που εκδίδεται από το αστυνομικό τμήμα της περιοχή σας.

 

 ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ RYANAIR

06.11  ATH – CIA   11:40 – 12:40

           CIA  – RBA  17:00 – 19:00

 

12.11  RAK – BGY  06:55 – 11:10

13.11  BGY – ATH  11:30 – 12:55

 

 

PDF

Χάρτης
Φωτογραφίες